ASMODAI, una comèdia de por al Aquitània Teatre de Barcelona

 ASMODAI, una comèdia de por al Aquitània Teatre de Barcelona
Comparte este contenido rápidamente en:

Una obra a cavall entre la comèdia i el thriller per riure i sentir una mica de por, una obra de Xavi Morató amb Jaume Casals, Meritxell Duró i Àlex Ferré.

“Asmodai” fa referència a Asmodeu, un dels noms del dimoni segons la Bíblia. Per recrear l’atmosfera terrorífica, el muntatge s’acompanya d’un muntatge sonor que trasllada l’espectador en un altre context. La textura sonora genera un ambient que, amb el disseny de llums, aproximen al públic a la tensió de la història.

Publicidad

Ritxi i Biel són parella, una parella gay, però més enllà no tenen res en comú. Un necessita emocions constants, mentre que l’altre només vol una vida tranquil·la.

Aquesta nit, però, hi haurà poca tranquil·litat: hauran de dormir a casa de l’àvia del Biel. Una casa que, segons expliquen, està embruixada. Asmodai, príncep dels dimonis, apareix als homes joves i els assassina sense pietat. Ritxi no es creu res, és clar. Biel, en canvi, està segur que existeix, ja que la seva àvia va veure Asmodai quan era petita i va quedar traumatitzada. I petits senyals aquí i allà indiquen que avui Asmodai tornarà. Amb esperit o sense, tot canviarà per sempre per a ells en una nit en què es veuran obligats a enfrontar-se als seus propis fantasmes. A cavall entre la comèdia i el thriller, ASMODAI farà riure i sentir en alguns moments una mica de por en l’aspecte més lúdic d’aquesta sensació.

Àlex Ferré i Jaume Casals, que ja havien treballat junts a Krampack, tenien ganes de repetir l’experiència, però aquesta vegada amb un text que inclogués el terror.

En paraules de Xavi Morató “crear angoixa dins una comèdia sembla un contrasentit, ja que les comèdies serveixen precisament per treure importància a les coses, per prendre distància i passar-ho bé. Tenir por d’alguna cosa és literalment el contrari de riure’s. I, tot i això, jo he acceptat el repte d’escriure una comèdia de por: ASMODAI”.

 

Més informacío i entrades: https://www.aquitaniateatre.com/es/programacion/c/117-asmodai.html

 

Post relacionados: